Hoppa till innehåll

Umeå

Få professionell personlig assistans till dig eller din anhöriga i Umeå med omnejd. Vi på Lystra personlig assistans erbjuder ett privat alternativ, där du som kund själv får styra utformning och välja din assistent utifrån personkemi. Vår uppgift är att vara en möjliggörare, för att du ska kunna leva ett vanligt liv. Kontakta oss om du vill veta mer om oss.

Hitta personlig assistent i Västerbotten

Helena Lidström, uppdragschef hos Lystra Assistans i Umeå
Lystra Assistans symbol

Helena Lidström

Uppdragschef

090-690 39 01 Skicka e-post

Behöver du en personlig assistent i Umeå?

Välkommen till Lystra i Umeå! Här nedanför ser du vilka som jobbar här. Lystra finns över hela Sverige i form av olika lokalkontor. Dessa kontor fungerar fristående, men har samma värdegrund och arbetssätt överallt. Vi är bland de större assistansbolagen i Sverige, men vill bibehålla känslan av det lilla företaget som har en sammanhållen organisation. Du kan läsa mer om företaget här.

Därför ska du välja oss för assistans

Först och främst har vi kompetens och erfarenhet, vilket innebär att du som kund inte behöver ha koll på alla krångliga lagar och regler. Vi har vad du kan förvänta dig av en av de ledande assistansanordnarna i landet. Vi är värdegrundsbaserade. Värdegrunden rymmer en stark övertygelse om att det är du som kund som väljer hur du vill leva ditt liv, och vi finns här som en möjliggörare för detta grundläggande mänskliga behov. Vi hjälper dig för att du ska kunna leva ett så vanligt liv som möjligt.

Söker du jobb som personlig assistent i Umeå?

Du som är intresserad av att jobba hos oss kan göra en intresseanmälan med kontaktuppgifterna här intill. Eftersom alla kunders behov är unika, går det inte att säga något exakt om vad du ska kunna. Flexibel, serviceinriktad och vänlig räcker långt. I vissa fall behöver du bara sjukvårdsutbildad. Ta och hör av dig om du vill veta mer – så tar vi det från där. Här finns chansen att skapa värde för andra människor och för dig själv.

Våra andra kontor:

Huvudkontoret, Falun, Göteborg, Helsingborg, Klippan, Luleå, Stockholm, Sundsvall, Örnsköldsvik

Hitta till oss

Brogatan 1 903 25 Umeå
Öppna i google maps