Hoppa till innehåll

Sundsvall

Få professionell hjälp av personlig assistent i Medelpad med omnejd till dig eller din anhöriga. Vi på Lystra personlig assistans jobbar som möjliggörare, vilket innebär att vi är våra uppdragsgivares förlängda armar och ben. Värdegrunden, alla människors rätt till att leva, inte bara överleva, är rättesnöret. Kontakta oss om du vill veta mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med.

Vår personal i Medelpad

Lystra Assistans symbol

Krister Jönsson

Uppdragschef

060-606 66 32 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Anna Svensson

Uppdragschef

076-001 22 35 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Daniel Jönsson

Affärsutvecklingschef

060-606 66 31 Skicka e-post

Varför du ska välja oss för personlig assistent i Sundsvall

Lystra är en av de större aktörerna inom privat assistans i landet. Vi har koll på alla lagar och bestämmelser, och erbjuder hjälp av utbildad och kompetent personal. Vi jobbar värdegrundsbaserat för att du som kund ska få leva ett så vanligt liv som möjligt. Friheten för dig är också viktig för oss. Det är du som bestämmer hur ditt liv ska utformas, och hur du vill leva det. Vi hjälper dig genom att assistera vid träning, socialt umgänge eller skötsel av personlig hygien. Ditt behov styr vad vi ska hjälpa med. För att vårt samarbete ska funka på bästa sätt, lägger vi stor tyngd på att personkemin mellan assistent och brukare fungerar.

Personliga assistenter i Sundsvall – detta är vi

Företaget finns representerat över hela landet, och du kan se på vilka andra orter vi finns här på hemsidan. Arbetssätt och värdegrund är dock densamma på alla kontor. Organisatoriskt strävar vi efter att jobba som det lilla företaget, vår storlek till trots. Du kan läsa mer om företaget här. Vilka som jobbar här lokalt i Sundsvall ser du här nedanför. Välkommen till Lystra i Sundsvall!

Jobba som personlig assistent i Sundsvall

Har du lust att bli en del av vårt team lokalt? Hör av dig till oss så tar vi det därifrån. Kanske har du några år i branschen och vet vad yrket innebär, kanske är du relativt ny. I grund och botten är det personlig lämplighet och personkemi som avgör, men i vissa fall kan det krävas sjukvårdsutbildning. Vi hjälper människor med utvecklingsstörning, fysiska funktionsnedsättningar och strokedrabbade med mera. Allas behov är unikt, men det gemensamma är den nära relationen med en människa i en utsatt situation. Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

Våra andra kontor:

Huvudkontoret, Falun, Göteborg, Luleå, Stockholm, Umeå, Örnsköldsvik