Stockholm

Söker du personlig assistans i Stockholm med omnejd? Hos oss på Lystra kan du eller din anhöriga få hjälp. Vi på Lystra personlig assistans jobbar som möjliggörare, för att våra kunder ska kunna leva ett vanligt liv. Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

Därför ska du välja oss som assistansbolag i Stockholm

Vi har en stark värdegrund att stå på, som värnar om våra kunders rätt till ett vanligt liv – med integritet och utan pekpinnar. Vår uppgift är att ge möjligheten till ett bra och meningsfullt liv, inte att ha åsikter om våra kunders val. Vi är en förlängd arm som kan assistera vid träning, socialt umgänge eller skötsel av personlig hygien – allt efter behov. Eftersom det är en så nära relation mellan kund och assistent, är det viktigt att personkemin stämmer. Vi är därför noga med att låta dig som kund välja själv.

Vi kan bli dina personliga assistenter i Stockholm

Stockholmskontoret är ett av flera kontor inom Lystra personlig assistans. Vi finns över hela landet, och du kan se på vilka andra orter vi finns i menyn här på hemsidan. Vårt arbetssätt och värdegrund är densamma på alla kontor. Vår ambition är att jobba med en tajt organisation mellan kontoren och assistenterna. Här ovanför ser du vilka som jobbar på kontoret hos vårt assistansbolag i Stockholm.

Vill du jobba här?

Har du jobbat som personlig assistent förut? Är du helt ny till yrket? Oavsett så kan du ta kontakt med oss om du är intresserad av att stärka vårt team. Yrket är inte för vem som helst, men den rätta personen kan göra stor nytta i andras och sitt eget liv. Du jobbar väldigt nära kunderna, och ni kommer att få en speciell relation. Du jobbar med människor med fysiska funktionshinder, utvecklingsstörningar, strokedrabbade och trafikskadade. För dig som assistent gäller det att anpassa dig till en människa i en utsatt situation, något som ställer krav på personlig lämplighet. Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

Kontakt