Luleå

För dig som söker personlig assistans i Luleå och norra Sverige med omnejd, här är ett assistansbolag som är värdegrundbaserat. Vår utgångspunkt är att alla människor har rätten till ett vanligt liv. Som assistansanordnare jobbar vi efter detta, och kallar oss för möjliggörare. Kontakta oss om du vill veta mer.

Vi är dina personliga assistenter i Luleå

På Lystra personlig assistans Luleåkontor hittar du personerna här nedan. Om du vill veta mer om företaget kan du läsa om oss på denna sida. Vi har kontor från norr till söder, och förenas av samma värderingar och ett arbetssätt som är detsamma. Våra uppdrag sker ute hos kunderna. Vi hjälper människor med fysiska funktionshinder, utvecklingsstörning och funktionsnedsättning till följd av olycka eller sjukdom.

Jobba som assistent hos oss

Vill du arbeta som assistent här i Luleå med omnejd? Ditt uppdrag blir att hjälpa människor att få vardagen att fungera. Vad det innebär varierar från kund till kund. Det kan handla om allt från följa med ut och fika, gå på badhus, motionera till att sköta hygien. I slutändan är det personkemin som avgör, och hos oss är det kunderna som väljer. Ta kontakt med oss om du är intresserad.

Lystra – det fria valet

Vi lägger oss inte i hur våra kunder väljer att leva sina liv, precis som ingen lägger sig i våra liv. Uppgiften som assistansanordnare är att vara en möjliggörare, och det är våra kunder som är “facit”. Vi är deras förlängda armar och ben. Välkommen till oss på Lysta personlig assistans i Luleå!

Kontakt