Hoppa till innehåll

Klippan

Vi erbjuder dig personlig assistans i södra Sverige. Som assistansanordnare jobbar vi för att möjliggöra ett vanligt liv, och vill vara din förlängda arm i vardagen. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Vår personal i Klippan, Skåne

Lystra Assistans symbol

Christel Storm

Uppdragschef

042-301 74 81 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Lone Mikkelsen

Administratör

042-301 74 84 Skicka e-post

Vi är dina personliga assistenter i Klippan

Kontoret i Klippan är en del av Lystra personlig assistans, som finns i hela landet. Läs mer om företaget här. Även om vi är utrspridda jobbar vi med samma arbetssätt, utbildning och riktlinjer. Vi har en stark värdegrund att stå på, som värnar om våra kunders rätt till ett vanligt liv – med integritet och utan pekpinnar.

Därför ska du välja Lystra

I oss har du en assistansanordnare som bryr sig. Vi ser oss själva som en möjliggörare, och vill hjälpa våra kunder som en förlängd arm. Om vardagen blir enklare och vår kund kan leva ett vanligt liv – då har vi lyckats. Alla människor har rätt till ett vanligt liv, funktionsnedsatt eller ej. I detta är det viktigt att personkemin stämmer mellan kund och assistent, något som vi är noga med att låta dig som uppdragsgivare välja själv.

Jobba som personlig assistent hos oss

Vill du jobba som assistent här i Klippan med omnejd? Hos oss finns en möjlighet att göra stor nytta, men det är också viktigt att påpeka att det inte är ett yrke för vem som helst. Våra kunder är människor med fysiska funktionsnedsättningar och olika diagnoser. För dig som assistent gäller det att anpassa dig till en människa i en utsatt situation, något som ställer krav på personlig lämplighet. Ta kontakt med oss här intill, så får du veta mer. Välkommen till oss på Lystra!

Våra andra kontor:

Huvudkontoret, Falun, Göteborg, Helsingborg, Luleå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik

Hitta till oss

Allégatan 17 264 33 Klippan
Öppna i google maps