Hoppa till innehåll

Helsingborg

Vi hjälper dig som har ett eget behov eller har en anhörig som behöver hjälp med personlig assistans i södra Sverige. Hos oss är kundens behov vad som styr. Vår roll är att fungera som ett stöd, där rätten till ett vanligt liv är ledstjärnan. För dig som söker en assistent: Kontakta vår personal här nedanför, så hjälper vi dig.

Vår personal i Skåne

Lystra Assistans symbol

Christel Storm

Uppdragschef

042-301 74 81 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Lone Mikkelsen

Administratör

042-3017484 Skicka e-post

Vi är dina personliga assistenter i Helsingborg

Välkommen till oss på Helsingborgs avdelning av Lystra personlig assistans. Vårt arbetssätt går ut på att vara så nära våra kunder som möjligt. Våra personliga assistenter jobbar där kunderna befinner sig. För mer information om företaget, läs här. Även om de olika kontoren i mångt och mycket fungerar som individuella företag, är organisationen tajt och samma värderingar/arbetssätt gäller överallt.

Därför ska du anlita oss

Vi är ett värdegrundsbaserat företag. Den värdegrunden bygger på att du som kund och dina behov styr. Du äger rätten till att leva ett vanligt vardagligt liv precis som alla andra, och vi finns där som ett stöd. Vår uppgift är inte att bestämma hur du vill utforma ditt liv, vilka intressen och vanor du ska ha eller vilka människor du vill umgås med. Du väljer själv din personliga assistent – fungerande personkemi är avgörande för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Av den anledningen arbetar vi för att undvika stor omsättning på personal.

Jobba som personlig assistent?

Vill du jobba som assistent i Helsingborg med omnejd? Ta kontakt med vår personal här ovanför så hjälper vi dig.

Våra andra kontor:

Huvudkontoret, Falun, Göteborg, Klippan, Luleå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik

Hitta till oss

Berga Allé 1 254 52 Helsingborg
Öppna i google maps