Hoppa till innehåll

Göteborg

Behöver du hjälp med personlig assistans  av assistansbolag i Göteborg, Frölunda, Kungsbacka, Mölndal eller andra orter i västra Sverige? Vi är en assistansanordnare som jobbar utifrån värdegrunden att alla människor har rätt att leva, inte bara överleva. Vi är en möjliggörare som hjälper till i vardagen, en förlängd arm. Ta kontakt med oss här intill, så kan vi berätta mer.

Vår personal i västra Sverige

Annida Alouani, Lystas Affärsområdeschef Syd
Lystra Assistans symbol

Annida Alouani

Affärsområdeschef Syd

031-797 06 02 Skicka e-post
Mikaela Andersson, uppdragschef i Göteborg för Lystra Assistans
Lystra Assistans symbol

Mikaela Andersson

Uppdragschef

031-797 06 05 Skicka e-post
Helene Karlsson, uppdragschef i Göteborg för Lystra Assistans
Lystra Assistans symbol

Helene Karlsson

Uppdragschef

031-797 06 01 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Katarina Fjelstad

Administratör

031-797 06 06 Skicka e-post

Personliga assistenter i Göteborg – vi är ditt assistansbolag

Välkommen till göteborgskontoret för Lystra personlig assistans. Läs mer om företaget på denna sida. Tillsammans med övriga kontor erbjuder vi assistans till människor över hela landet. Vi må vara geografiskt åtskilda, men jobbar efter samma värderingar och med samma arbetssätt. Arbetet sker där kunderna befinner sig.

Jobba som personlig assistent på assistansbolag i Göteborg

Sugen på arbete som assistent här i Göteborg? Du kommer att ha chansen att skapa mycket nytta i människors vardag, med allt från att gå till badhuset, fika, sköta vardagsbestyr till att ha hand om personlig hygien. Ta kontakt och berätta lite mer om dig själv, så kan vi ge dig information om vad vi förväntar oss av dig. Kontaktuppgifter hittar du här intill. Välkommen till oss på Lystra!

Ett val för friheten, att vara den du är

Som assistansanordnare lägger vi oss inte i hur våra kunder väljer att leva. Ingen lägger sig ju i hur människor utan funktionsnedsättningar lever. Rätt självklart, tycker vi. Eftersom våra assistenter och du ska ha en nära relation, är det av vikt att personkemin stämmer. Vi samverkar med kunderna för att hitta passande assistenter, och ser gärna en långsiktig relation. Det kan skapa otrygghet att ha för stor omsättning på personalen.

Våra andra kontor:

Huvudkontoret, Falun, Helsingborg, Klippan, Luleå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik

Järnbrotts Prästväg 2 421 47 Västra Frölunda
Öppna i google maps