Göteborg

Behöver du hjälp med personlig assistans  av assistansbolag i Göteborg, Frölunda, Kungsbacka, Mölndal eller andra orter i västra Sverige? Vi är en assistansanordnare som jobbar utifrån värdegrunden att alla människor har rätt att leva, inte bara överleva. Vi är en möjliggörare som hjälper till i vardagen, en förlängd arm. Ta kontakt med oss här intill, så kan vi berätta mer.

Personliga assistenter i Göteborg – vi är ditt assistansbolag

Välkommen till göteborgskontoret för Lystra personlig assistans. Läs mer om företaget på denna sida. Tillsammans med övriga kontor erbjuder vi assistans till människor över hela landet. Vi må vara geografiskt åtskilda, men jobbar efter samma värderingar och med samma arbetssätt. Arbetet sker där kunderna befinner sig.

Jobba som personlig assistent på assistansbolag i Göteborg

Sugen på arbete som assistent här i Göteborg? Du kommer att ha chansen att skapa mycket nytta i människors vardag, med allt från att gå till badhuset, fika, sköta vardagsbestyr till att ha hand om personlig hygien. Ta kontakt och berätta lite mer om dig själv, så kan vi ge dig information om vad vi förväntar oss av dig. Kontaktuppgifter hittar du här intill. Välkommen till oss på Lystra!

Ett val för friheten, att vara den du är

Som assistansanordnare lägger vi oss inte i hur våra kunder väljer att leva. Ingen lägger sig ju i hur människor utan funktionsnedsättningar lever. Rätt självklart, tycker vi. Eftersom våra assistenter och du ska ha en nära relation, är det av vikt att personkemin stämmer. Vi samverkar med kunderna för att hitta passande assistenter, och ser gärna en långsiktig relation. Det kan skapa otrygghet att ha för stor omsättning på personalen.

Kontakt