Gävle

Vi erbjuder personlig assistans i Gästrikland och Gävleborg med omnejd. Vi på Lystra personlig assistans finns här för dig och din anhöriga när ni behöver stöd. Vi är ett värdegrundsbaserat företag, som jobbar för din rättighet till att leva ett vanligt liv. Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig vidare.

Personliga assistenter i Gävleborg – detta är vi

Välkommen till Gävlekontoret för Lystra personlig assistans! Företaget har kontor över hela landet, med samma arbetssätt och värdegrund. Vi hjälper människor med fysiska funktionshinder, utvecklingsstörningar och skador från stroke och olyckor med mera. Mer information om företaget kan du få här.

Anledningar till att välja oss

Som samordnare lägger vi oss inte i hur våra kunder väljer att leva. Ingen lägger sig ju i hur människor utan funktionsnedsättning lever. Enligt vår värdegrund äger alla människor rätten till att leva ett vanligt liv. Var och en ska få ha sina intressen, sina värderingar och leva sitt liv som hen vill. Vi låter alltid våra kunder välja vilken eller vilka assistenter de vill jobba med. Personkemin är avgörande för att ett bra samarbete ska kunna komma till stånd.

För dig som söker jobb

Vill du jobba som assistent här hos oss i Gävle? Vi kan utlova ett givande jobb, där du får chansen att göra mycket nytta i en annan människas liv. Och även berika ditt eget. Den här branschen är inte för vem som helst, men för dig som tycker om att jobba med människor, är flexibel och tycker om nära relationer med kunden är detta ett drömjobb. Kontakta oss så kan vi berätta mer. Lycka till!

Kontakt