Anderstorp

Har du behov av personlig assistans i Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Ljungby, Jönköping eller angränsande område i Småland?
Vi hjälper dig gärna med ditt eller din anhörigas behov av assistans. Allas rätt att leva, inte bara överleva, är den värdegrund vi jobbar utifrån. Som assistansanordnare fungerar vi som en möjliggörare, en förlängd arm i din vardag.

Personliga assistenter i Anderstorp – detta är vi

Våra personliga assistenter jobbar där kunderna befinner sig. Vi har inget gruppboende eller liknande. Samtliga utbildas av oss, för att säkerställa att de jobbar enligt vårt arbetssätt och är uppdaterade på rättigheter, skyldigheter, lagstiftning och eventuella tekniska hjälpmedel. För mer information om företaget, läs här.

För dig som söker jobb som personlig assistent?

Vill du jobba som assistent i Anderstorp? Det här är ett jobb som är väldigt givande och fritt, men samtidigt ställer krav på dig som person. Hör av dig till vår kontaktinformation här intill, så hjälper vid dig vidare.

Välj oss, för friheten

Alla människor har rätt till att bestämma över sina liv. Det finns ingen som går runt med pekpinnar och talar om för de som inte är funktionsnedsatta hur de ska leva. För oss är det självklart att du som kund väljer dina vanor, har dina egna åsikter och bestämmer över ditt liv. Ett av de viktiga valen är vilken personlig assistent du vill ha som stöd i din vardag. En fungerande personkemi är avgörande för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Av den anledningen arbetar för att undvika stor omsättning på personal.

Kontakt