Hoppa till innehåll

Söker du personlig assistans Piteå?

Behöver du eller en anhörig hjälp med personlig assistans i Piteå eller närliggande orter? Vi på Lystra gör det möjligt för dig eller din anhörig att leva ett vanligt liv. Det är en rättighet som vi vill försvara, och som ingår i vår värdegrund. Kontakta oss med uppgifterna här intill, så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig.

Vår personal i Piteå

Lystra Assistans symbol

Åsa Bengtsson

Uppdragschef

0920-40 76 04 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Pernilla Livbom

Administratör

0920-40 76 00 Skicka e-post

Vi personliga assistenter i Piteå

Välkommen till oss som jobbar på Piteåkontoret för Lystra personlig ssistans. Vi är ett av flera kontor som finns över hela landet, och vi jobbar efter samma värderingar och med samma metoder. Våra kunder är människor med fysiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörningar, de som har drabbats av stroke och liknande samt personer som skadat sig i olyckor. Gemensamt är att alla vill ha vanliga trygga liv, precis som alla andra människor. Läs mer om företaget på denna sida.

Välj oss för din egen frihet

När du anlitar oss kan du vara säker på att inte få en moralpolis på köpet. Människor utan funktionsnedsättning får leva sina liv som de vill, och vi tycker att det är en självklarhet att även människor med funktionsnedsättningar får göra det. Vi strävar efter att utbilda alla assistenter som jobbar hos oss, för att kunna erbjuda en bra service hos dig. Till syvende och sist är det dock personkemin som avgör, och du som kund får själv välja. Vi strävar efter att motverka stor omsättning på personalen här hos oss.

För dig som vill jobba som personlig assistent hos oss

Vill du bli en del av teamet här i Piteå? Det är ett omväxlande och kul jobb, som självklart även har sina utmaningar. Vem som helst passar inte som assistent, vilket du som jobbat i branschen förut vet. Men även helt nya är välkomna med att lämna sin intresseanmälan. Kontaktuppgifter hittar du här intill. Lycka till!

Hamngatan 38 941 32 Piteå
Öppna i google maps