Hoppa till innehåll

Söker du personlig assistans i Bräkne-Hoby?

Vi erbjuder stöd till människor som behöver hjälp med personlig assistans i Bräkne-Hoby, Kalmar, Växjö, Ronneby Karlshamn och Sölvesborg. Din rätt till ett vanligt liv leder oss i vårt arbete, och vår uppgift är att agera som ett stöd åt dig. Ta kontakt med oss här intill, så kan vi berätta mer.

Vår personal i Bräkne-Hoby

Lystra Assistans symbol

Eva Svensson

Informatör

070-231 27 02 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Hasse Wennström

Affärsområdeschef Assistans Syd

042-301 74 82 Skicka e-post
Lystra Assistans symbol

Lone Mikkelsen

Administratör

042-301 74 84 Skicka e-post

Vi är dina personliga assistenter i Bräkne-Hoby

Välkommen till Lystra personlig assistans kontor i Bräkne-Hoby! Mer information om företaget kan du få här. Vi är en av flera kontor i samma organisation, och jobbar efter samma värderingar och samma arbetssätt. Jobbet där kunderna befinner sig, i deras vardag.

Därför ska du välja oss

Vår värdegrund säger att alla äger rätten till att leva ett vanligt liv. Var och en ska få ha sina intressen, sina värderingar och leva sitt liv som hen vill. Som assistansanordnare lägger vi oss inte i hur våra kunder väljer att leva. Ingen lägger sig ju i hur människor utan funktionsnedsättning lever. Personkemin med din personliga assistent/assistenter behöver fungera, och därför låter vi alltid kunden välja. Stor omsättning på personal är ett generellt problem inom branschen, och vi vet att många ogillar att se nya ansikten varje vecka. Därför strävar vi mot att undvika detta.

Söker du jobb som personlig assistent?

Vill du jobba som assistent här hos oss  i Bräkne-Hoby? Kontakta vår personal här ovanför så kan vi berätta mer och hjälpa dig vidare. Välkommen till oss på Lystra och lycka till!

Hitta till oss

Sonekullavägen 57 372 63 Bräkne-Hoby
Öppna i google maps