Hoppa till innehåll

Profilen: Fatma Erdal hyllar anställningsintervjun

När Fatma Erdal sökte jobbet som administratör på Lystas kontor i Stockholm fick hon uppleva en anställningsintervju hon sent ska glömma.

– Den var så fantastisk trevlig att jag direkt kände att här kommer man att trivas, säger Fatma Erdal.

 

Hon är uppvuxen i Göteborg, men för nio år sedan drog kärleken henne till Stockholm. Där har hon bott, bildat familj, och haft olika jobb.

När Lystra nyligen annonserade om en administratörstjänst sökte Fatma Erdal jobbet och kallades till anställningsintervju. Där mötte hon affärsområdeschef Hasse Wennström.

– Det var verkligen ingen vanlig anställningsintervju, som i bland kan vara fyrkantig. Här blev det ett trevligt samtal med en hel del skratt. Jag fick direkt en magkänsla att detta är en bra arbetsplats. Därför blev jag så glad när jag fick jobbet. Här trivs jag bra och arbetskompisarna riktigt trevliga. Vi är som en stor familj, säger Fatma Erdal.

Hon utför de flesta administrativa sysslorna och är en backup med bemanningen..

– Det är viktigt att kunna hjälpa människor och det känns som man kan göra det här. Det blir en hel del samtal med kunder och assistenter via telefonen.

 

Fakta/Fatma Erdal

Gör. Administratör på Lystras kontor i Stockholm.

Ålder:32.

Bor:Stockholm.

Familj:Man och två barn

Fritidsintresse:Vara ute i skogen med familjen. Leka med barnen samt shoppa och fika.

Detta visste vi inte om Fatma Erdal:I ungdomsåren spelade hon fotboll i fem år för en klubb i Göteborg som hon har glömt namnet på.